DURBUY

Heerlijk vertoeven in een luxueuze nieuwbouw villa met schitterend zicht op de Golf van Durbuy. Deze nieuwbouw biedt u een zalige sfeer met bekoorlijke ruimtes. U zult in het bijzonder genieten van de verschillende terrassen en vooral vanaf het verwarmde overdekte terras met zicht over hole nr.5

Het huis bestaat uit 2 niveaus. Er werd bijzonder goed gebruik gemaakt van het niveauverschil van het terrein. Het huis heeft hierdoor een prachtig panoramisch uitzicht naar het golfterrein en omliggende bossen. 
De 4 slaapkamers, 3 badkamers, een volledig ingerichte keuken, woonkamer met comfortabele zithoek, houtkachel, Belgacom TV + Wifi bieden alle comfort voor 8 personen. U hoeft geen golfliefhebber te zijn om u door deze plek te laten bekoren, de omgeving biedt naast golf nog vele andere ontspanningsmogelijkheden zoals kayak, mountainbike, quad en op wandelafstand het gezellige stadje Durbuy, één van de meest bekende toeristische trekpleisters in de Belgische Ardennen met smalle straatjes en restaurants. Deze plaats staat ook bekend om de organisatie van tal van sportactiviteiten. 
Huisdieren niet toegelaten 

Te huur: (opkuis, verwarming en bedlinnen inbegrepen in prijs) 
- weekend: vanaf 650 EUR 
- midweek: vanaf 650 EUR
- week: vanaf 700 EUR

Alle informatie 050/34.90.22 - kurtvosters@skynet.be